Om Antiqua Galleri

Mit Navn er Theodor Knutzen.

Med specialisering i antikviteter fra hele verden, så er jeg sikker på, at du nok skal lære noget nyt og finde noget spændende til din samling. Jeg prøver hele tiden at finde noget nyt og går efter at opdatere siden en gang om måneden.

Opbyg en Spændende Samling.

Jeg bruger en masse tid hver uge på at finde og vurdere forskellige antikviteter, så du ikke skal bruge den tid. Du finder ikke antikviteter til titusindvis af kroner på min hjemmeside, men objekter, som de fleste har råd til. På den måde kan du nemt og langsomt opbygge en find og spændende samling.

100 – Garanti af Ægthed & Beskrivelse

Jeg garanterer ægtheden af dit køb og korrektheden af beskrivelsen og standen – 100 % Garanti. Gennem et grundigt stykke arbejde og kontakt med nogle af Danmarks førende indenfor antikvitetsverdenen, så kan du være helt rolig på ægtheden af dine købte antikviteter.

24 – Hurtig & Professionel Service

Jeg svarer altid indenfor 24 timer og giver en professionel, autentisk og speciel service hver dag.

+10 – Antikviteter fra hele verden

Med antik porcelæn fra Kina, Egyptens antikke figurer, antik glas fra Rom, fantastiske antikke vaser fra Grækenland og meget mere, så er jeg sikker på at du kan opdage og lære noget nyt her på siden.

2 – Nem Betaling & Sikker Fragt

Jeg tager følgende betalingsmidler: MobilePay, Bankoverførsel, Kontant & Paypal. Jeg har god erfaring med at sende pakker næsten hele jorden rundt, så dine køb vil altid ankomme i god behold.

Kontakt

Skriv & kontakt mig.
da_DKDanish
en_GBEnglish da_DKDanish